Vill du nå över 11.000 mammor?

Roligt att du är intresserad av att nå ut till Mammasnacks community. Genom att annonsera i våra olika kanaler når du ut till tusentals blivande och nyblivna mammor med dina produkter och tjänster.

Facebookgrupp:
Inlägg som innehåller reklam &/eller försäljning i någon form publiceras endast om det är ett betalt samarbete med Mammasnack.

Nyhetsbrev:
Inlägg som innehåller reklam &/eller försäljning i någon form publiceras endast om det är ett betalt samarbete med Mammasnack.

Vill du prata om annonsering? Mejla till oss!

hej@mammasnack.se

Annonsering på hemsidan:

Native annons
Håller du gravidyogakurser, är sömncoach, driver ett varumärke eller kan på annat sätt bidra med expertiskunskap inom ditt område? Då kan det här formatet passa dig! Genom att skriva en betald artikel på siten är du med och bidrar till innehållet, samtidigt som du når ut med dina produkter &/eller tjänster till vår över 10k mammor.

En native-artiklar är en innehållstext som följer Mammasnacks artikelformat till utseendet men har ditt företag som avsändare. Artiklarna lever länge på mammasnack.se och blir delade i vår facebookgruppen med över 10k medlemmar om och om igen – när ett passande inlägg dyker upp. Den ska vara skriven kring ett tema som passar för någon eller några av sidans övergripande kategorier (Bli gravid, Gravid, Förlossning, Bebis, Barn, Mamma).

Banner
Vill du hellre annonsera på ett mer traditionellt sättet och nå ut med en särskild kampanj? Då kan en klickbar banner på siten vara ett alternativ. Bannern syns på en bra placering på samtliga underkategorier på sidan under en tidsbegränsad period.

Vill du bli samarbetspartner?
Vill du bidra till dagens kvinnhohälsa genom att bidra till Mammasnack.se – ett socialt nätverk, supportforum och en inspirerande mötesplats för mammor i olika skeden i livet. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har produkter &/eller tjänster som engagerar och tilltalar många småbarnsföräldrar.

Vill du veta mer, se vår webbstatistik eller få offert för din annons? Kontakta oss på hej@mammasnack.se så pratas vi vidare.